Apelsin, lime och citronmeliss - Vitamin C, D, Zink

Apelsin, lime och citronmeliss - Vitamin C, D, Zink

from 98.00

En barnsligt god smak av apelsin, lime och citronmeliss berikad med vitaminerna C, D och Zink som stärker ditt immunförsvar och är bra för kroppens ämnesomsättning.

Gör så här: Spraya ditt glas med 3-5 spray beroende på din personliga smak och häll därefter på ditt kolsyrade eller stilla vatten från din kran.

Din kropp består av ca 60% vatten och du bör dricka minst 1 liter vatten per dag för en god hälsa. Dricker du 3 normalstora glas med vatten smaksatt med Aqua Gustus så får du också i dig din dagliga rekommenderade dos av dessa vitaminer (D, C och Zink).

Den här 50 ml flaskan räcker till ca 12 liter smaksatt vatten.

Näringsdeklaration
Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Vitamin C 12,0 mg (15% RDI)
Vitamin D 0,7 ug (15% RDI)
Zink 1,5 mg (15% RDI)

Vitaminfakta
Vitamin C
fungerar som antioxidant och behövs bland annat för att bygga upp kroppens brosk- och benvävnad. Det underlättar även upptaget av järn från maten och skyddar cellerna mot fria radikaler.

Vitamin D reglerar kalkbalansen i skelett och tänder. D-vitamin bildas naturligt i huden när den träffas av solens starka strålar under sommarhalvåret och lagras i kroppen så vi klarar oss under vintern. D-vitaminet vi får via kosten är främst från fet fisk som sill, makrill och lax men också d-vitaminberikade produkter som margarin och mjölk. 

Zink bidrar till immunsystemets normala funktion, till normal fertilitet och till att bibehålla normalt hår och normal hud. Zink ingår i kroppens enzymer är viktigt för vår omsättning av kolhydrater, proteiner och fetter.

ml:
Quantity:
Add To Cart